Waarom Ecolife aloë?

Omdat Ecolife aloe vera is zoals het uit de natuur komt. Wij dikken niet in! Wij verdunnen niet , ontkleuren niet. En gebruiken GEEN koolfilters.

ecolife aloë bio
Aloe Vera plantage – Ecolife aloë

Ecolife Aloe vera producten als de Gel en Juice zijn vegan

Een vegan product is vrij van dierlijke ingrediënten. Er is een enorme verscheidenheid aan gezonde Vegan basisproducten. Groenten, fruit, granen, peulvruchten, noten, zaden en kruiden . Je kan eindeloos combineren en heerlijke gerechten maken.

Ouderwetse oogst. Gewoon met hand. Ieder blad wordt zorgvuldig met hand afgesneden.

Enkel de volwassen en volgroeide bladeren worden gebruikt. Deze grote bladeren bevatten na jaren een grote hoeveelheid aan plantaardige stoffen als mineralen, sterolen en phyto-stoffen die ook ons lichaam goed kan gebruiken.

Aloe vera Gel of Juice: puur gehakselde of geperste aloë gelei. Geen chemische bewerking van de gelei. Zonder bacteriële afbraak. Geen gebruik van enzymen.

Omdat de gelei extra dik wordt geschild bevat het een hoger aandeel actieve stoffen.

Ecolife Aloe vera Gel komt als beste uit de testen. Met een hoger solidaandeel als de meeste andere aloe vera producten. Volgens de IASC normering is Ecolife aloë vera Gel 2 x zo sterk als de normering voor 100% aloë.

De normering van aloë wordt gemeten naar de hoeveelheid aloe-solids die men aantreft in het product. hoe hoger dit aandeel, hoe sterker de aloë is.

Voor niet geconcentreerde aloe vera is de norm: 100% bevat 0.5% alo-solids. Deze aloe vera wordt 1xaloe genoemd. Ook worden er aloë concentraten gemaakt. Bijvoorbeeld 10xaloe. Dit is aloë die dan 5% aloesolids bevat.

Ecolife aloë bevat gemiddeld een 1,0 tot 1,2% aloe-solids. Dus het zou eigenlijk 2xaloe mogen heten.

We kunnen dan ook stellen dat onze aloë 2 x zo sterk is als de norm.

Wilt u het ook proberen? Kijk eens in de webshop

aloe vera
aloe vera ecolife producten
Ecolife Aloe vera