Prima Vita – fit & gezond

Prima Vita – fit & gezond. In onze webshop vindt u de Prima Vita capsules. Speciaal ontworpen voor een fitter en vitaler leven.

Prima Vita is bedoeld voor personen vanaf 35 jaar. Het is een speciale formule die inwerkt op alle cellen van ons lichaam.

Prima Vita Longevity capsules. Extend your life
Prima Vita Longevity – celverbetering terwijl u slaapt

Longevity – Life extension

Prima Vita fit en gezond helpt dat u zich weer fitter en vitaler gaat voelen.

Vetverlies zonder extra sporten.
Geeft meer energie.
Bevordert het (natuurlijk) afweersysteem.
Heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen.
Werkt positief voor lichaam en geest.
Bij verlies aan vitaliteit, verhoogt de vitaliteit.
Verhoogt de weerstand van het organisme.
Stimuleert het immuunsysteem, bevordert de stofwisseling.

Afvallen en meer energie/levenslust hebben en daar kan Prima Vita u bij helpen. Wilt u een optimaal effect dan is het belangrijk om gezond te eten en ook voldoende te bewegen. Prima Vita zorgt voor u.
Hierdoor krijgt u een beter lichaamsfiguur, meer uithoudingsvermogen en doordat u ook een goede nachtrust geniet bent u automatisch fitter.
Prima Vita capsules, effectief!

Ook voor u een tweede start ?
Het gebruik van Prima Vita wordt wel de ultieme anti-verouderingskuur genoemd. Het wordt ook wel cosmetische chirurgie in een potje genoemd.

Vanaf het 35ste jaar wordt langzaam duidelijk dat u niet meer zo jong bent als een aantal jaren geleden. Uw lichaam produceert steeds minder belangrijke bouwstoffen waardoor uw spierweefsel kan afnemen en vetweefsel kan toenemen. De regeneratie van onze lichaamscellen wordt langzamer. We krijgen meer rimpels, minder energie. Afvallen wordt moeilijker en het kan zijn dat het immuunsysteem minder gaan functioneren.

Afvallen en meer energie/levenslust hebben.

Prima Vita – fit & gezond

Daar kan Prima Vita u bij helpen. Wilt u een optimaal effect dan is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten en voldoende te bewegen.

Ecolife Prima Vita helpt u bij het omzetten van vetweefsel naar spiermassa en verbetert uw huid. Hierdoor krijgt u een beter lichaamsfiguur, meer uithoudingsvermogen en doordat u ook een goede nachtrust geniet bent u automatisch fitter.

Omdat een echte verbetering niet in een paar dagen kan, adviseren wij om Prima Vita capsules minimaal 3 tot 6 maanden in te nemen. Vele klanten nemen dit supplement al jaren in.

Zomaar een reactie van een gebruiker: Twaalf jaar geleden gaf een medewerker mij het goede advies om Prima Vita capsules te gaan proberen voor mijn klacht, migraine, waar ik al 35 jaar lang last van had. Sindsdien is mijn gezondheid zo verbeterd! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn advies. Ik slik dagelijks 3 tabletten al 13 jaar, en er zijn geen nadelige bijwerkingen, alleen maar positieve! Ook drink ik de Aloë Vera sap daar voelt mijn maag zich veel beter bij. Dank jullie wel voor de altijd vlotte service en de goede producten. Ria, Obdam.

Meer info en online bestellen: https://www.ecolife-shop.nl/a-49983170/bestel-prima-vita/3-x-prima-vita-longevity-3-x-90-caps-voor-3-maanden/

Ecolife Prima Vita supplement. Fitter - life extension - longevity.
Prima Vita – improve your life

Onderzoek van Dr. C. Terry ( Ph.D) en Dr. E. Chein (M.D)

verlies van lichaamsvet
meer elastische huid
Sterkere botten
vermindering rimpels
betere rug flexibiliteit
verbeterde huidcel structuur
meer zin in te leven
afname menstruatieklachten
minder overgangsklachten
toename spiersterkte
verhoogde weerstand
hoger energie level
emotioneel sterker
beter geheugen
dikkere huid
elastischer huid
vernieuwde haargroei
verhoging libido

Bekijk alle Ecolife producten in de shop:

Prima Vita Ecolife
Longevity Prima Vita. Fitter & energieker

Bestel direct met korting in de webshop

Wij bieden u deze life extension capsules zeer voordelig aan. 270 capsules goed voor 3 maanden dagelijkse inname.

Voor een optimaal resultaat: Neem iedere avond voor het slapengaan 3 capsules met wat water in. Zorg ervoor dat uw maag leeg is. Dus minimaal 2 uur na het (avond) eten. Dit is zeer belangrijk omdat de actieve ingrediënten niet goed hun werk kunnen doen als uw lichaam nog andere voeding/snoep etc verteert.

3 capsules leveren u bijna 2,5 gram werkzame stoffen die direct opgenomen worden. Door de speciale formulering worden de stoffen maximaal opgenomen en omgezet. Dit geeft een lichaamsreactie die ervoor zorgt dat ons lichaam weer (meer) eigen bouwstoffen gaat aanmaken.

U kunt uw huisarts vragen om de IGF-1 in uw bloed te laten meten voordat u begint en dit opnieuw te laten doen na 3 maanden. Wij garanderen u een verbetering!

Deze speciale samenstelling van Prima Vita is erop gericht u meer te laten genieten van uw leven. Hoe ouder u bent, hoe meer effect Prima Vita u geeft.

Fit en gezond met Prima Vita capsules

U kunt de Prima Vita per pot bestellen:

Bestel met voordeel de prima vita

Als u denkt dat uw algehele gezondheid wat extra’s kan gebruiken dan kiest u voor Prima Vita

Omdat deze capsules u echt helpen!

Maar niet alleen om fitter te worden.

Ook voor huid, haar en nagels goed

Dus voor iedereen die ouder is als 40 een uitkomst.