Klanten vertellen in reviews

klanten vertellen in reviews wat zij vinden van ons en onze producten

9.2
10

Het bevalt me goed ben net mee begonnen.

Weet nog niet bent net mee begonnen.
- Enschede
759 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Kijk eens in de webwinkel

aloë vera wordt onder andere al in de bijbel genoemd:

Like valleys that stretch out,
Like gardens beside the river,
Like aloes planted by the Lord,
Like cedars beside the waters.

Source: https://bible.knowing-jesus.com/topics/Aloes

De geschiedenis van Ecolife

In 1995 opgericht en begonnen in de bloemen en planten branche als STS Groothandel in bloemisterij artikelen.

Na het in aanraking komen met de Barbadensis Miller cactus oftewel de “echte aloë vera plant” zijn wij ons gaan verdiepen in al de positieve eigenschappen die aan deze bijzondere plant worden toegeschreven.

Het begon met de plant maar in Amerika en Afrika wordt aloë ook voor huidproblemen gebruikt. En medicijnmannen maken er speciale drankjes van.

Na bergen met literatuur door te hebben genomen besloten wij om een aloe vera product te maken wat je ook kon drinken. Zo zijn we begonnen om 20kg tanks in India te kopen en hiervan een drank te maken. Maar het ging helemaal mis de eerste keer. Uit India stuurden ze een volledig uitgeperst blad sap op waarin ook alle aloines nog zaten. Niet echt geschikt om in te nemen.

Dus toch maar weer in Amerika rondkijken wat daar op de markt is als ruwe aloë grondstof. Hier wisten ze exact wat wij wilden. Na uitgebreid testen van de samples zijn we op zoek gegaan naar een goed laboratorium die ook al ervaring had met aloevera.

Jarenlang gebruiken we Mexicaanse aloë als basis en sinds Corona ook aloë van de Canarische eilanden. Maar het grote verschil met de vele aloe’s die u kunt kopen is toch nog steeds dat wij eisen dat de aloevera van blad tot in de fles koud verwerkt wordt. Dus de bladeren worden gerooid en naar het lab gebracht waar ze met de hand worden gesneden en zonder verwarming worden verwerkt tot product om direct afgevuld te worden of als basis voor huidverzorging.

Koude verwerking is dus op kamertemperatuur en niet gepasteuriseerd op 87 graden!

Dit brengt bij de biologische juice natuurlijk een klein risico met zich mee. Er zouden zich micro-organisme kunnen vormen in een volledig biologisch / natuurlijk onbewerkt product. Gelukkig is het snel te zien als zich toch een schimmel heeft gevormd. Net als bij vers fruit zitten er dan zwarte plekje aan de binnenkant van de dop.

Voor diegene die het allergezondst en echte natuurlijk wil hebben we dus deze Premium biologisch aloë juice in ons gamma.

We maken dus al ruim 23 jaar nu producten met altijd Food Grade Aloe Vera is 1e en hoofdingrediënt. Veel maken we voor buitenlandse ( Europese) bedrijven die een eigen label ( private label) aloë product willen. Voor hen maken we verschillende soorten drank en vele cosmetische / huidverzorgingsproducten.

4 x ecolife aloe vera gel. Van 4 verschillende batches
4 x Ecolife aloë Gel. Van 4 verschillende batches. Verschil = logisch. Natuurlijk product

Scroll naar boven