Huidverzorging met aloë vera

Huidverzorging met aloë vera wordt steeds bekender. Vele cosmetische merken hebben intussen aloe vera toegevoegd aan hun ingrediëntenlijst.

ecolife aloe vera bladeren, met de hand geschild.
Ecolife aloe vera bladeren worden met de hand verwerkt

Het grote verschil is dat Ecolife begint met pure aloë vera gel en daarna pas effectieve kruiden, vitamines enz toevoegt.

Een Ecolife huidverzorgingsproduct bevat altijd Food Grade Aloe Vera als 1e en hoofdingrediënt. Dit is van groot belang voor de werking op uw huid. Echte vers geperste aloë gel van een hoge voedingskwaliteit geeft u een 100% zekerheid dat de aloe vera vrij is van verontreiniging en effectieve stoffen bezit.

Producten als de Aloe Vera Huidgel en de Aloë Propolis creme bevatten respectievelijk 95% en 80% pure vers geperste ongebleekte Food Grade aloegel. Dus echt pure onbewerkte aloë en geen aloevera opgeloste poeders! Aloë poeder oplossen in water en dit dan gebruiken in een cosmetisch of verzorgingsproduct is wat vrijwel alle merken doen.

Noot: Volgens het IASC moet een aloe product minimaal 15% Aloë bevatten om de naam pure Aloe Vera te mogen dragen. Als bijv. op het etiket staat: bevat 100% gestabiliseerde aloe vera betekent dit dat er aloë inzit dat voor 100% gestabiliseerd is. Niet dat er 100% (oftewel dat het product enkel uit aloë bestaat )en er niets anders in zit! Op het etiket mag dan staan 100% aloevera! Dit is erg verwarrend en wij hebben dan ook gevraagd om deze benamingen te verbieden daar het alleen onduidelijkheid bied voor voor potentiele kopers.

IASC kwaliteitszegel ( ??) : U kunt een aloë vera creme kopen waar het waarborgzegel van de IASC opstaat terwijl er een aloe vera aandeel van vanaf 15 tot 100 % inzit.
Die 15 % kan ook een poeder (poederconcentraat) zijn! Dit betekent dat er in werkelijkheid dan maar 0.1% – 0.2 % aloevera inzit. Volgens IASC mag dit en op het etiket staat dan “ALOEVERA” in grote letters…..volgens ons is dit absurd…
LEES DUS ALTIJD DE INGREDIENTENLIJST! AQUA ALS 1E >>> STAAN LATEN DAT PRODUCT

aloe vera gelly creme huidgel
Gelly creme 2+1 gratis
Propolis creme 2+1 gratis

Ecolife is niet over koolfiters gezuiverd. Niet gekookt!

Ecolife huidverzorging bevat geen parabenen en geen kleurstoffen.

Onderzoekers kiezen voor Aloë vera gebruikt door Ecolife.

Product laboratorium analyse altijd ter inzage voor u op ons kantoor!

Winnaar Scientific Merit Award 2001.

Schone plantages, Nieuw patent, betere natuurlijke conservering 0.07 tot 0.1%.

Koude verwerking in all dranken – ongebleekte aloë.

Ecolife bevat enkel organisch geteelde Aloë vera ( conform NOP / EEC 2092/91).

Ecolife is volgens de nieuwste technieken verwerkt met als groot voordeel dat er meer werkzame stoffen inzitten dan in de meeste Aloë vera producten van andere merken.

Gegarandeerd het hoogste natuurlijk voorkomend aandeel Aloë vera polysaccharides.

Huidverzorging met aloe vera

Scroll naar boven