huidverzorging aloë vera – 1e en hoofdingredient is verse aloegel

Aloe Vera Gelly en
hand & huidcreme
Aloë creme
Ecolife huidverzorging aloë = Foodgrade quality: voedingskwaliteit.

Huidverzorging aloë vera

Geen kleurstoffen, geen parfum, geen parabenen, geen aloe vera poeders!

Voor u betekent dit dat deze huidverzorging aloë niet is “doodgekookt”, of door allerlei filters is gegaan met direct resultaat dat de vele actieve ingrediënten nog aanwezig zijn! Mineralen, sporen, aminozuren etc. zijn nog aanwezig. Kwaliteit met een hoofdletter.

Kwaliteit en puurheid van gebruikte aloë voor huidverzorging:

Er zijn inmiddels vele merken aloë vera op de markt. Vaak staat er op een tube of pot 100% Aloe Vera. Dit is een fabeltje! Iedere soort gel, gelly, gelly creme kan nooit voor 100% uit aloë bestaan. Als een blad wordt uitgeperst bestaat de gel uit waterdunne ietwat troebel sap. Net zoals u een sinaasappel, appel etc uitperst. Om een gelly creme te maken moet er dus een ingrediënt in om het dikker te maken. Wordt er met echt verse aloe gelei gewerkt moet er geconserveerd worden.

Een aloë gelly met 100% of 99.5% op het etiket is een marketing kreet!

Een goede gelly zou maximum een 90-97% puur kunnen zijn. Zitten er totaal geen conserveringsmiddelen in ( natuurlijk of synthetische conservering), dan is de aloë doodgekookt. Aloë Producten ( huidverzorging en dranken) die niet doodgekookt zijn zouden al enkele dagen na bereiding bedorven zijn als deze geen conserveermiddelen bevatten.

Veelal de goedkopere aloe vera gel’s / gellys etc. bevatten in water opgeloste aloëpoeder.

Als een gelly dan 0.5% aloëpoeder bevat (200 x geconcentreerd) dan staat er voorop 100% aloë vera.

U begrijpt dat een tube met van 200ml met 1 gram aloe vera poeder natuurlijk nooit zo goed kan zijn als dezelfde tube met 190 gram echte pure aloe vera gel!

Ook is de vaak gebruikte aloë poeder doodgekookt, want in water opgelost zou het binnen enkele uren reageren en bederven. Ook gebruiken nog vele merken de chemische / giftige ingrediënten als Triethanolamine en de giftige stof Diazolidinyl Urea. Let erop dat u een product zonder al deze stoffen koopt!

Ecolife gebruikt verse Food Grade Aloe Vera in al haar producten.

Ecolife aloë huidverzorging, bijvoorbeeld als de Gelly creme en de Propolis Hand & Huid creme bevatten 95% en 80% pure verse koud geperste en ongebleekte aloe vera gel. Natuurlijk zonder Diethylhexyl Adipate (DEHA). En zonder parabenen of synthetische kleurstoffen.

Doordat we gebruik maken van ongebleekte aloe vera in Ecolife zijn de mineralen en polysaccharides beter bewaard gebleven en kunnen uw huid dus ook beter verzorgen. Dit betekent voor u dat u een echt zuivere aloe vera krijgt ( aloë die gemaakt is om te eten) maar nu in de gelly voor de huid verwerkt is!

Aloë huidverzorging van Ecolife

Ecolife aloe vera planten worden niet gerooid maar enkel worden de volwassen bladeren met de hand afgesneden. De plant groeit dus verder! Enige maanden later zijn weer enkele bladeren doorgegroeid en kunnen ook deze worden afgesneden. Dit proces herhaalt zich enkele malen per jaar. Omdat alleen grote en volwassen bladeren worden geoogst bevat de aloe vera gelei uit deze bladeren meer actieve ingrediënten dan wanneer men de hele plant zou rooien inclusief de jonge scheuten en kleine bladeren die weinig actieve stoffen bevatten. Ook moet men als de hele plant gerooid wordt de bladeren machinaal uitpersen ( handfileren is niet mogelijk) en sterk filtreren om de laxerende en ongewenste stoffen eruit te filteren. Hierbij gaat een groot deel van de voor ons goede stoffen ook verloren.

Hieronder een voorbeeld van ongebleekte huidverzorgings aloë vera. Door de natuurlijke groei, oogst, jaargetijde, omgeving akker etc is er dus een variatie in kleur  geur en smaak.

Reviews

4.5/5
560 customers rate us with a 9.2/10
Vitiligo

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank te Goes.