Gratis extra aloe vera

Gratis extra aloe vera gel bij uw bestelling van 3 flessen. U betaalt 3 flessen en krijgt er 4.

Het beste aloe vera product nu met één gratis fles extra erbij. Aloe vera Gel voor inwendig gebruik.

aloe vera gel - Ecolife aloë vera puur
aloë vera Gel om te drinken – Ecolife

Gratis extra aloe vera

Ecolife heeft een mooie aanbieding omdat u bij 3 flessen aloë vera Gel de 4e fles er gratis bij krijgt. Het is verpakt in een handige 1 literfles compleet met een maatbekertje. Gebruik 2 tot 3 keer daags een 15 ml innemen. Liefst voor de maaltijd of tijdens de maaltijd. De fles even goed schudden voor gebruik (de vezels zakken namelijk naar beneden).

Ecolife aloë vera gel wordt gemaakt van vers geoogste aloevera. De plantage is biologisch en enkel de grote volwassen bladeren worden met de hand van de plant afgesneden. Ook worden deze bladeren en de hand gefileerd en de gelei wordt ook met de hand gewassen. Door dit handmatige proces verkrijgen we een mooie aloë gelei die afhankelijk van het eindproduct geperst of gemalen wordt.

De gel wordt koud verwerkt en koud afgevuld. Door deze manier van een koude verwerking blijven de enzymen intact en worden niet afgebroken door te hoge temperaturen.

Er zijn vele bedrijven waarbij de aloë zelfs 2 keer gepasteuriseerd wordt. De eerste keer na het uitpersen of vermalen van de gelei. Dan wordt de gel in een groot vat of tank afgevuld om naar daarna op transport te gaan naar degene die er een kleinverpakking van maakt. Bijvoorbeeld bij het afvullen in flessen, smaak toevoegen etc.

Kiest u voor een Ecolife aloë drank dan bieden wij u een Gel aan met vezels en pulp of een biologische aloë juice met fijne vezels erin.

Beide producten kunt u kopen met een fles gratis erbij. Deze actie geldt voor de Aloe Vera Gel en de Aloe vera Juice.

[klanten vertellen]

Omdat Ecolife enkel voor de beste kwaliteit gaat > Al meer dan 20 jaar in Nederland

Daarom vinden wij u als tevreden klant het belangrijkst.

Net als vroeger, geen concessies aan kwaliteit

Maar als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op. Email: sales@ecolife.nl

Ecolife is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in producten die aloe vera als 1e en hoofdingrediënt hebben

Scroll naar boven