Wilt u contact met ons?

Open online only 24H, Wij zijn bereikbaar op:

Bedrijfsgegevens:

Postadres:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank te Goes.

Neem Contact op

Ecolife Aloë Vera Products & Health Supplies. Een 100% Nederlands familiebedrijf dat sinds 1995 bestaat. Voor consumenten, retail en groothandel. Neem gerust contact met ons op!

Gespecialiseerd in producten op basis van verse en pure aloe vera. Ook de huid verzorgingsproducten zijn op basis van pure aloë gel.

Ecolife producten staan voor topkwaliteit! Door zorgvuldig geselecteerde aloë bladeren te gebruiken om de gel uit te persen bevatten alle Ecolife producten een hoger aandeel actieve ingrediënten

Alle Ecolife aloe vera productenworden gemaakt uit pure en onverdunde voedingskwaliteit aloë vera. Ook de verzorgingsproducten! Met name voor de huidverzorgingsproducten is dit een complex proces omdat echt verse foodgrade aloe vera niet over koolfilters gefiltreerd wordt, niet gekookt wordt en niet chemisch behandeld wordt.

Food Grade aloë vera bevat een veel hoger aandeel  aan effectieve ingrediënten. Het wordt niet of veel minder gefiltreerd dan Cosmetic Grade aloe wat bijna alle merken gebruiken in aloevera huidverzorginsproducten en cosmetica.

Ecolife bevat enkel organisch geteelde Aloë vera ( conform NOP / EEC 2092/91).
Ecolife is volgens de nieuwste technieken verwerkt met als groot voordeel dat er meer werkzame stoffen inzitten dan in de meeste Aloë vera producten van andere merken.
Gegarandeerd het hoogste natuurlijk voorkomend aandeel Aloë vera polysaccharides.

Aloe vera zorgt voor een goede ondersteuning, een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen. Voor een positieve darmhuishouding. Werkt ondersteunend. Voor soepele gewrichten. Aloë vera helpt de spijsvertering.