Beste Aloe Vera

Bestel aloe vera. Direct naar de WEBSHOP

Echte Aloë Vera : Geen poeders, geen water toegevoegd, geen verdikkers, geen Sorbitol. Xanthaan etc.

ecolife producten de beste en pure aloe vera
ecolife producten – beste & pure aloe vera

Laat u niet misleiden! Ecolife aloë vera bestaat uit 100% pure aloë vera gelei.
Voor de houdbaarheid wordt 0.1-0.3% citroenzuur (natuurlijke PH-buffer) plus 0.09 % natuurlijke conservering en 0.1% potassium toegevoegd.

Een fles Ecolife aloë bestaat dus uit 99.7 % Aloë vera plus 0.3% ( citroenzuur, zouten en potassium). Er zitten dus geen andere stoffen in, is niet gemaakt uit concentraten en weer verdund of uit poeders gemaakt maar is de pure en zuivere Aloë Vera uit het binnenste van het blad. U kunt het wel aanlengen/verdunnen op het moment dat u het gebruikt. Dus pas bij inname mengt u het met water of een vruchtensap.

De aloë juice bevat 99.8% aloe vera sap uit het binnenblad en 0.2% natuurlijk citroenzuur.

Ecolife is zonder kleurstoffen of  smaakversterkers.

Waarom Ecolife aloe vera? Ecolife aloe vera is zoals het uit de natuur komt. Wij dikken niet in! Dus geen sorbitol toevoeging enz. Wij verdunnen niet , ontkleuren niet, gebruiken GEEN koolfilters!

Natural Aloe vera Gel – Ecolife Aloe Vera Products

Per seizoen / jaargetijde kan de aloe Gel dus verschillen in kleur, smaak en dikte. dit is een natuurlijk proces waar wij niet ingrijpen. Ecolife wil de aloë zo natuurlijk mogelijk houden.

En er wordt geen Sorbitol ( zoetstof, verboden in baby producten!) gebruikt.

Ook geen verdikker als Xanthan ( Xanthaan Gom).

Puur zoals het uit het blad geperst is! Hierdoor verandert de smaak en kleur afhankelijk van de periode van oogst, weersomstandigheden voor de oogst enz.

Ecolife smaakt niet bitter omdat de aloïne en het bittere gele sap dat tussen het blad en de gelei zit, niet in de Gel of Drink / Juice zit. De bladeren worden hand-gefileerd en het bittere gele sap en de buitenkant van het blad worden niet in Ecolife producten gebruikt!
Dit is een wat duurdere verwerking maar de kwaliteit is wel op het hoogste niveau door deze werkwijze.

Ecolife Food Grade vs Cosmetic Grade

Wij bij Ecolife gebruiken dus enkel Food Grade aloë. Cosmetic Grade aloe vera daarentegen wordt vrijwel altijd gebruikt in huid, gezicht en lichaamsverzorging. Waarom? Staat het in een warme en vochtige badkamer voor langere tijd dan gebeurt er niets mee. Het blijft gewoon goed. Doordat het meestal is “doodgekookt” en zwaar gefilterd zijn de actieve stoffen eruitgehaald. Het is makkelijk te verwerken en lang houdbaar….maar veel minder effectief als aloe vera die nog wel alle mineralen, phenolen, enzymen enz bevat!

Cosmetic Grade aloe vera wordt over koolstof filters gezuiverd en hoog verhit. Door deze behandelingen verliest het een ( groot) deel van de in verse aloe vera aanwezig zijnde actieve stoffen. Ook bevat het nog maar een gering deel van de oorspronkelijke mineralen. het koolfilter houdt deze namelijk vast. Het bevat nog wel de polysacharies alhoewel deze lange ketens vaak afgebroken zijn in kortere ketens. De lange ketens zijn met name goed voor onze huid.

Cosmetic Grade Aloe Vera is ook goedkoper als grondstof. De bewaar en opslag is eenvoudiger en het is zeer lang houdbaar ( luchtdicht).

Omdat Ecolife altijd Food Grade aloe vera gebruikt zijn de voor onze gezondheid belangrijke stoffen nog aanwezig.

Het productie proces is moeilijker en geavanceerder maar wij zijn ervan overtuigd dat betere kwaliteit producten een iets hogere aanschafprijs rechtvaardigen.

Gebruik aloe vera die  Bilologisch, Kosher, HALAL en geschikt is voor Veganisten en Vegatariers. Ga dus voor het beste product!

voor Ecolife producten kijkt u in de webshop

Vers geperst ? Kwaliteitscontrole !

Vers geperst is natuurlijk vanzelfsprekend en na 17 dagen van micro/organische testen wordt het voor u absoluut koud afgevuld ! Nog eens 7 dagen micro testen, en als alles goed is, ingepakt voor u als consument! Alleen het beste is goed genoeg voor Ecolife!

IASC , wie wat waar:

Noot: Volgens het IASC moet een aloe product minimaal 20% Aloe bevatten om de naam pure Aloe Vera te mogen dragen. Als bijv. op het etiket staat: bevat 100% gestabiliseerde aloe vera betekent dit dat er aloe  inzit dat voor 100% gestabiliseerd is. Niet dat er 100% (oftewel dat het product enkel uit aloe bestaat )en er niets anders  in zit! Op het etiket mag dan staan 100% aloe vera!

Dit is erg verwarrend en wij hebben dan ook gevraagd om deze benamingen te verbieden daar het alleen onduidelijkheid bied voor  voor potentiële kopers.

U kunt een creme kopen waar het waarborgzegel van het IASC opstaat terwijl er maar een aloevera aandeel van 15% inzit! Let wel, maar 15% aloe vera, niet meer!

De aloë die erin is verwerkt is dus geheel volgens de kwaliteitsnormen en waarden van het IASC gemaakt dus mag men het iASC logo erop plakken.

Bewezen is dat pure “aktieve” aloe vera gel of sap bij inname het beste werkt. Deze producten heten vaak aloevera gel of drink. Een goed aloe vera product heeft GEEN extra toevoegingen nodig! (dus geen sorbitol, smaakversterkers, kleurversterkers etc.) Alleen een beetje conservering tegen het te snel oxideren en vorming van bacterien.

Ook kunt u aloe vera gewoon gebruiken in thee of warme drank! Alleen de aloë niet in koken.

Alle grondstoffen zijn goedgekeurd en gecertificeerd en overtreffen ruimschoots de eisen zoals gesteld door het IASC en ARF. De Ecolife gelly creme is samengesteld uit organisch gekweekte aloevera en voldoet ook aan de eisen van het ministerie van Agricultuur te Texas waar de planten gekweekt worden. Bovendien is de Ecolife aloe NIET GETEST op dieren.

de actieve werking is voor 100 % gegarandeerd

Steeds meer onderzoekers kiezen voor hun onderzoeken deze aloe vera omdat de kwaliteit de hoogste is in haar soort! De producten hiermee gemaakt vallen dan ook op door een neutrale originele smaak en geur met het hoogst haalbare werkende aandeel aktieve ingredienten.

Ecolife garandeerd u dat de producten NIET verdund zijn!

Men kan natuurlijk altijd Actieve Aloe vera inkopen en voordat het eindproduct u bereikt bij het afvullen water toegevoegen!

Door verschillende en uitgebreide laboratorium testen garanderen wij u zuivere aloe vera. Om dit te bereiken testen wij dan ook in totaal meer dan 17 dagen de aloe vera op mogelijke verontreiniging voordat deze wordt vrijgeven.

Ook eens Ecolife Aloe Vere Gel proberen? Klik hier

aloe vera beste blad
aloe vera gel puur
aloe vera hand gewassen ecolife

Al meer dan 20 jaar maken wij de beste aloë producten voor u.

Omdat we met minder geen genoegen nemen

En alle producten bestaan uit organisch 100% natuurlijk geteelde aloevera

Meer weten over deze producten?