aloe vera gel 100% plantaardig zit vol met mineralen en vitamines

 

Aloevera gel - Aloë vera Gel om in te nemen van het merk Ecolife

Aloevera koopt u tegenwoordig overal. Je struikelt over de aanbieders! Maar…er zijn wel degelijk grote verschillen tussen merk A en B. Om maar even een simpel voorbeeld aan te halen: De Tuinen aloe vera Gel ( pot 120ml) heeft als 1e en hoofdaandeel water. Water! En toch staat voor op de pot: 98% aloe vera. Helaas is er voor Aloë vera geen wettelijke normering en de meeste bedrijven halen hier hun voordeel uit! Ze claimen allemaal echte en pure aloevera te verkopen maar het is dus niet zo!

Ecolife producten hebben ALTIJD aloë vera als 1e en hoofdingredient.

Het 2e grote voordeel voor u als consument is dat alle Ecolife producten Food Grade aloe vera bevatten. Dit is voedingskwaliteit en dat betekend dat u zuivere, met een hoger aandeel actieve stoffen en minder gefilterde aloe vera aanschaft.

Cosmetische Aloë is zwaar gefiltreerd, meestal ook over koolstoffilters en heeft een belangrijk deel van de mineralen verloren. Ook is deze cosmetische aloevera grondstof vaak op hoge temperaturen verwerkt zodat het lang en bij vele toepassingen stabiel blijft.

Wij – bij Ecolife – vinden dat dit NIET nodig is. Ecolife maakt ook verzorgingsproducten die allen verse voedingskwaliteit aloe vera als hoofdingredient bevatten. Niet gekookt! Niet over koolstof filters gehaald! Zonder parabenen, zonder kleur of smaakstoffen!

aloevera gel - 100% natuurlijke gelei

De echte aloevera Gel vol met aloevera vezels. Niet ingedikt – enkel gehakseld.

 

Bevat geen sorbitol = zoetstof, verboden in baby producten, geen verdikkingsmiddel als Xanthan, geen kleurstoffen, geen smaakstoffen!

Ecolife aloe vera, geoogst van Halal, Kosher en Organic certified plantages. Non GMO

Zuiver en puur: Omdat Ecolife Aloe Vera Gel niet verdund is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloe vera in te dikken, iets wat andere concerns als bijvoorbeeld FLP wel doen met de “gestabiliseerde” Gel. Ecolife gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.

Ecolife, omdat de Gel zo krachtig is dat volgens de officiële norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen tellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,5 liter puur aloevera sap haalt u een zeer goed product in huis.

U kunt de fles dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap en dan heeft u volgens de officiele IASC norm nog steeds 100% aloe vera…

Ecolife verdunt niet. Met de hand geoogst.

Schillen doen we met de hand! Geen machines.

Tussen het buitenblad en de gelei inzitten laxerende aloines. Die wassen we eraf. Deze stoffen zitten niet in de gelei. Belangrijk dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden.
Aloë vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren.

Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt. Om alles in goede banen te begeleiden wordt er ook conform HACCP gewerkt

De gefileerde gelei ( zonder buitenblad ! ) wordt grof gemalen en koud geperst. Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de emzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel terug gekoeld en koud afgevuld.

Vele bedrijven werken met verhitting tot bijna 90 graden voor langere tijd. Volledig gepasteuriseerd. Bij afvullen in Tetrapack of andere drank/sap kartons is het zeer belangrijk dat het sap/gel zeer goed verhit is om bacterie vorming tegen te gaan. Bij deze hogere temperaturen gaat echter een groter deel van de werking verloren!

U kunt dus een keuze moeten maken uit aloe vera gel / juice / sap dat een weinig (natuurlijke) conservering bevat ( Ecolife aloë) of een volledig gekookte aloë in een drankkarton

We gebruiken enkel volwassen bladeren die met de hand van de plant worden afgesneden. De hele plant wordt niet gerooid!!

Vele firma’s verkopen aloe-vera producten waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Dus ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is. Nadeel voor u als consument is dat zo de aloë vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en tevens langer wordt verhit ( eventueel op hogere temperaturen).

Ecolife Aloe Vera Gel is het zuivere fijngehakte binnenblad van de aloevera plant. Het zit vol kleine stukjes gel, als u erop kauwt proeft u de verse bladgelei. Het binnenste van het blad gebruiken we voor de aloe vera Gel, niet het buitenblad.

Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen en enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

Ga ook voor aloë vera gel 100% en geniet van de voordelen van een Premium Aloë.

Reviews

4.5/5
560 customers rate us with a 9.2/10

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank (en de ABNAMRO bank) te Goes.