De Aloe Vera plant

Aloe Vera Linneus of ook wel Aloe Vera Barbadensis Miller is een plant die  eruit ziet als een cactus en groeit in warmere regio’s. In feite is het een vetplant en is familie van de lelie en ui-achtige planten.

Aloë Vera is een van de vele wonderen der natuur.

Eeuwen lang hebben wetenschappers en andere de aarde afgezocht naar planten, kruiden en bomen waarvan gedacht werd dat ze helende krachten zouden bezitten.

De Aloe Vera plant wordt reeds duizenden jaren geroemd om haar werking.

De plant staat dan ook bekend om haar positieve invloed. Historische documenten spreken van inzet van de aloe vera plant bij huidverzorging, verzorging van wondjes, huidverbrandingen door zonnebrand, snijwondjes, schrammen en alledaagse problemen.

De schrijver van het beroemde Griekse kruidenboek, Dioascorides uit de eerste eeuw na Christus schreef in zijn verslagen de toepassing en ondersteuning van de aloe vera plant voor verstopping, voor een goede darmfunctie, mond- en tandvleesverzorging en als keelelixer.

Later toen het centrum van de beschaving zich verplaatste naar koudere zone’s met strengere winters die de aloe vera planten niet overleefden raakte het middel bij de massa dan ook in de vergetelheid. Totdat onlangs de aloë plant werd herontdekt. Vele onderzoekers houden zich vandaag de dag bezig met onderzoek naar de eigenschappen van de Aloe Vera plant. De meeste onderzoeken vinden plaats in Amerika, Japan en Rusland.

Later toen het centrum van de beschaving zich verplaatste naar koudere zone’s met strengere winters die de aloe vera planten niet overleefden raakte het middel bij de massa dan ook in de vergetelheid.

Wij garanderen u dat de Ecolife Aloe Vera producten bestaan uit enkel zuivere en pure Aloevera en dat er geen onnodige verdunningen, toevoegingen etc worden gedaan!

Ecolife aloevera heeft als hoofdbestanddeel pure aloe vera.

Recent onderzoek toont aan dat de combinatie van gel en een hoge aloevera polysaccharide waarde de meest potente aloevera oplevert! Onverdunde en pure aloe vera gel zonder toevoegingen van versterkers, verdikkers, kleurstoffen enz.

Doordat wij het absoluut minimum aan conservering gebruiken ( 0.2%) is de houdbaarheid na opening van de fles relatief beperkt. Dit is echter voor de consument geen enkel probleem.
Bij juist gebruik is Ecolife Aloe vera dan ook biologisch aktief. Dit garanderen wij u dan ook zwart op wit.

Onze producten gemaakt van de aloe vera planten vinden aftrek in de markt door het onderscheid in kwaliteit en mond op mond reclame!
Inmiddels zijn er vele duizenden mensen die naar alle tevredenheid deze kwalitatief superieure Ecolife aloe vera producten gebruiken.

Reviews

4.5/5
560 customers rate us with a 9.2/10

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank (en de ABNAMRO bank) te Goes.