Aloe Vera Drink

Ecolife – Premium Aloe Vera Drink – Aloe Juice extra sterk.

aloe vera juice

Geen sorbitol, geen suikers, geen verdikkers geen kleur en geen smaakstoffen toegevoegd.

Al meer dan 15 jaar tevreden gebruikers! Ecolife = natuurlijke kwaliteit!

Drink: zonder stukjes, zo puur drinken of makkelijk te mengen met andere fruitsappen. Wij gebruiken ruim 2 kilo (binnen) bladgel voor 1 liter sap!

Ecolife Aloe Vera Juice is het zuivere uitgeperste binnenblad van de aloevera plant. Enkel het binnenste van het blad wordt gebruikt voor de aloe vera drink.

Ecolife gebruikt enkel volwassen bladeren die met de hand van de aloe vera plant worden afgesneden. De plant wordt niet gerooid!

Vele firma’s verkopen aloe-drink-juice waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Dus ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is. Nadeel (voor de gebruiker) is dat de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en langer wordt verhit ( eventueel op hogere temperaturen). Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen, enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

Geen verdikkers, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen. GARANTIE > Bevat meer dan 15.000mg ALOEVESOL®

1 fles (1 liter) is goed voor 1 maand. Premium 1e kwaliteit, natuurlijk product. Gebruik: 2 tot 3 maal daags 15 – 20 ml voor of bij de maaltijden innemen.

Niet gemaakt uit concentraten of aloe poeder. U kunt ongeopende flessen in een (kelder/keuken) kast bewaren. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen 5 weken opmaken.

Getest en IASC goedgekeurde aloe vera, biologische teelt. Alleen Organic certified aloe vera gebruikt. Absoluut koud afgevuld! 100% natural.

Kosher / Halal ingrediënten. Non GMO . VEGA Product.

Ingrediënten: 100% puur aloe vera sap, 0.2% citroenzuur, houdbaarheid altijd minimaal 1 jaar

GEBRUIK: 2 – 3 daags 20 – 30 ml innemen. Inhoud 1000ml

Smaak: Omdat Ecolife haar dranken conserveert met puur citroenzuur is de smaak fris-zuur. Er zit dus geen bittere smaak aan.

Het schoonmaken van de gelei gebeurt ook met de hand.

Wij werken met onverdunde en pure aloe vera gel zonder toevoegingen van versterkers, verdikkers, kleurstoffen enz.

Doordat wij het absoluut minimum aan natuurlijke conservering gebruiken is de houdbaarheid relatief beperkt. Dit is echter voor de consument geen enkel probleem.

Bij juist gebruik is Ecolife Aloe vera dan ook biologisch aktief!

Dit garanderen wij u dan ook zwart op wit. Mocht u twijfelen of deze methode inderdaad de beste is dan kunt u via ons inzage krijgen in meer dan 300 verslagen waarin dit bevestigd wordt.

Onze producten vinden aftrek in de markt door het onderscheid in kwaliteit en mond op mond reclame! Inmiddels zijn er vele duizenden mensen die naar alle tevredenheid deze kwalitatief superieure aloe vera producten gebruiken.

ecolife aloe vera velden voor aloevera producten

Bestel de aloe juice in de webshop