aloe vera is echt, geen water met aloë

Ecolife aloe vera is echt. Hiermee bedoelen we dat u dus pure en zuivere aloe vera krijgt.

Ieder product is gemaakt van echte, pure en zuivere aloë vera. Dit is altijd het 1e en basis ingrediënt. U zult dus nooit aqua ( water) als eerste aantreffen!

Ecolife aloe vera drank bestaat uit 99.7 % pure aloe vera gelei, 0.1 tot 0.3% natuurlijke PH-buffer  plus 0.12 %  natuurlijke conservering en natuurlijke zouten. Samen is het complete product dus 100%. Een fles Ecolife aloe drink bestaat dus uit 99.7 % Aloe vera uit het binnenblad.

Ecolife is NIET gemaakt van in water opgeloste aloevera poeders zoals vele merken inmiddels wel.

Ecolife dikt niet in met Sorbitol. Geen Xanthangom of Carrageenan in de aloë dranken.

ecolife aloe vera fields - vulkanische grond. hand geplukt.

Is niet gemaakt uit concentraten en weer verdund of uit poeders gemaakt, maar is puur en zuivere Aloë Vera uit het binnenste van het blad. De Aloe vera is echt, geen in water opgeloste aloë poeders! U kunt het wel aanlengen/verdunnen op het moment dat u het gebruikt. Dus pas bij inname mengt u het met water of een vruchtensap. 

Ecolife aloe vera dranken zijn zonder kleurstoffen of  smaakversterkers gemaakt. Hierdoor verandert de smaak en kleur afhankelijk van de periode van oogst, weersomstandigheden in de weken voor de oogst enz.

Ecolife smaakt niet erg bitter omdat de aloine en het bittere gele sap dat tussen het blad en de gelei zit NIET mee is verwerkt.

Vers geperst ? Kwaliteitscontrole !

Vers geperst is natuurlijk vanzelfsprekend. En na 17 dagen van micro testen wordt het voor u absoluut koud afgevuld ! Nog eens 7 dagen micro testen, en als alles goed is, ingepakt voor u als consument!

Alleen het beste is goed genoeg voor Ecolife!
Echte aloe vera – high quality

IASC , wie wat waar:

Noot: Volgens het IASC moet een aloë product minimaal 20% echt Aloë bevatten om de naam pure Aloe Vera te mogen dragen.
Als bijv. op het etiket staat: bevat 100% gestabiliseerde aloe vera betekent dit dat er aloevera inzit die voor 100% gestabiliseerd is. Niet dat er 100% (oftewel dat het product enkel uit aloë bestaat) en er niets anders in zit!

Op het etiket mag dan staan 100% aloevera! Dit is erg verwarrend en wij hebben dan ook gevraagd om deze benamingen te verbieden daar het alleen onduidelijkheid bied voor  voor potentiële kopers.

U kunt een crème kopen waar het waarborgzegel van de IASC opstaat terwijl er een aloevera aandeel van 15% inzit!

Let wel, 15% aloe vera, niet meer! De aloë die erin is verwerkt is dus geheel volgens de kwaliteitsnormen en waarden van het IASC gemaakt dus mag men het IASC logo erop plakken. Deze 15% mag natuurlijk volgens het IASC ook 1/200ste deel x 15% zijn…(poeder oplossing) oftwel 0.08% aloe vera…

Bewezen is dat pure “aktieve” aloevera gel of sap bij inname het beste werkt. Deze producten heten vaak aloevera gel, juice of drink.

Een echt goed aloe vera product heeft GEEN extra toevoegingen nodig! Geen sorbitol, smaakversterkers, kleurversterkers etc. Alleen een beetje (natuurlijke) conservering tegen het te snel oxideren en de vorming van bacteriën. Ook kunt u aloe vera gewoon gebruiken in thee of hete drank! Alleen de aloe vera niet koken.

Ecolife: Alle grondstoffen zijn goedgekeurd en gecertificeerd en overtreffen ruimschoots de eisen zoals gesteld door het IASC. De Ecolife gelly crème is samengesteld uit organisch ( bio) gekweekte aloevera.

Ecolife producten zijn niet getest op dieren.

De Ecolife aloë wordt op gepatenteerde wijze veilig voor u gemaakt.

Ecolife garandeert bio-actieve werking. Steeds meer onderzoekers kiezen voor hun onderzoeken deze aloe vera omdat de kwaliteit de hoogste is in haar soort! De producten hiermee gemaakt vallen dan ook op door een neutrale originele smaak en geur met het hoogst haalbare werkende aandeel aktieve ingrediënten.

Ecolife garandeert dat de producten NIET verdund zijn!

Men kan natuurlijk altijd Actieve Aloe vera inkopen en voordat het eindproduct gemaakt is en u bereikt bij het afvullen water toevoegen!

Door verschillende en uitgebreide laboratorium testen garanderen wij u het zuiverste aloe vera product dat zonder verhitting gebotteld is. Om dit te bereiken testen wij dan ook in totaal meer dan 24 dagen de aloe vera op elke mogelijke verontreiniging voordat deze wordt vrijgeven !

Hieronder een voorbeeld van aloë extractie.

Ecolife aloe vera is echt, geen water met daarin wat aloë. Altijd puur.

https://www.ecolife.nl/aloe-vera-gel-om-in-te-nemen/

aloë vera 100% puur biologisch

Ecolife aloe vera is echt – geen opgeloste aloë poeder in water. Aloe vera = hoofdingrediënt nummer 1