Aloe vera Gel om in te nemen

Aloe vera Gel om in te nemen. Aloe vera inwendig gebruik. Pure gelei uit het binnenblad van de aloe vera plant. Afgevuld in literflessen om zo te drinken.

Aloe vera Gel inwendig, om in te nemen

Ecolife heeft een drietal verschillende aloë dranken. Aloe vera inwendig te gebruiken als de Gel en de Juice.
Verder een aloe vera die universeel te gebruiken is. Zonder vezels, zonder stukjes. Let wel deze aloë zonder pulp bestaat enkel uit het vocht dat uit de gelei is geperst.

Voordelen van aloë vera:

1. Verbetert je immuunsysteem

Door de hoeveelheid vitamines en mineralen in de aloë vera gel wordt het immuunsysteem aangesterkt. Aminozuren in het lichaam worden aangevuld waardoor het immuunsysteem een oppepper krijgt.Hierdoor is het lichaam beter beschermd Met een beter immuunsysteem ben je minder vatbaar voor bijvoorbeeld griep of een verkoudheid.

2. Aloe vera gel inwendig gebruik stimuleert je stofwisseling

Het drinken van aloë vera juice ( sap) of Gel zorgt voor meer energie. Dit komt doordat het de stofwisseling stimuleert waardoor de energiehuishouding beter in balans komt. Een goede stofwisseling zorgt er o.a. voor dat calorieën sneller worden verbrand. Dit heeft weer een positief effect op het gewicht.

3. Gewichtsverlies

Door het drinken van aloë vera Gel of Juice verlies je op een gezonde en natuurlijke manier gewicht. Dit komt doordat het de stofwisseling in balans brengt. Het lipidengehalte wordt verlaagd waardoor vet eenvoudiger verbrand kan worden.

4. Ontgiftende werking bij inwendig gebruik

Aloe vera gel voor inwendig gebruik heeft een ontgiftende werking en zorgt ervoor dat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Dit heeft een gunstig effect op de gezondheid. Het gaat onder andere verzuring in het lichaam tegen. Verzuring kan zorgen voor klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, een doffe huid en een futloos gevoel. Aloë vera drank ( juice of gel) ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen, die veroorzaakt worden door vrije radicalen, beter kunnen worden afgevoerd. Het resultaat hiervan is dat lichamelijke klachten zullen afnemen.

5. Voor een goede bloedsuikerspiegel

Er zijn aanwijzingen dat aloë vera eigenschappen heeft om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Daarnaast zorgt het voor een gezonde werking van de nieren en de dikke darm.

6. Helpt bij maag- en darmklachten

Ook kan aloë vera gel voor inwendig gebruik helpen om darmklachten te verminderen. De gel wordt goed opgenomen via de slijmvliezen waardoor het snel resultaat biedt.

7. Betere stoelgang

Aloe Vera Gel om te drinken kan helpen tegen verstopping. Drink op een lege maag wat aloe vera gel eventueel verdund met water. Kunt u er niet tegen om het op een lege maag in te nemen drink dan wat tijdens of direct na het ontbijt.


8. Helpt tegen een slechte adem

Een slechte adem kan erg vervelend zijn, maar gelukkig kan ook hier aloë vera bij helpen. Het advies is om 30 ml aloë vera gel te mengen met 50 ml water. Drink ( en gorgel 2 x daags)

9. Vermindert menstruatieklachten en stimuleert de vruchtbaarheid

Voor vrouwen kan aloë vera verlichting bieden bij menstruatieklachten of om de vruchtbaarheid te stimuleren.

10. Makkelijker bewegen

Gewrichten slijten vaak naarmate we ouder worden. Dit kan mogelijkheid tot bewegen beperken. Aloë vera inwendig gebruiken kan ondersteuning bieden.

11. Een mooiere huid

Crème en gel op basis van aloë vera gel kan zorgen voor een stralende huid. Het stimuleert de celstofwisseling en de huid wordt elastischer waardoor je er weer jonger uit ziet. De gel stimuleert de doorbloeding en werkt verzachtend en hydraterend.

12. Vermindert huidproblemen

De gel is niet alleen goed voor een mooie huid, het zorgt ook voor een gezonde huid. Wel zo belangrijk! Het kalmeert en koelt de huid waardoor het een perfecte gel is om te gebruiken bij verbranding door de zon of brandwonden. Het biedt direct verlichting. Aloë vera gel kan ook gebruikt worden tegen huidproblemen als eczeem, wondjes, acne of een zwelling. Door de gel in de huid te masseren zullen de huidproblemen verminderen.

Aloe vera inwendig gebruik ook voor uw haar en huid? Kies dan de aloe vera zonder stukjes!

Bestel veilig en snel online in de webshop:

Https://www.ecolife-shop.nl

aloe vera
aloe vera – ecolife producten

Ecolife Aloe Vera Gel is zo krachtig dat volgens de norm van het International Aloe Science Councel we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap.
U kunt ieder glas aloë met nog een glas sap of water verdunnen en dan heeft u volgens de IASC norm nog steeds 100% aloe vera.

Aloe vera gel voor inwendig gebruik hebben wij al meer als 20 jaar in ons pakket. Bewezen kwaliteit.

Ecolife produceert in samenwerking met biologische boeren vele producten. In Nederland en België verkopen wij het zelf onder onze eigen merknaam. Daarnaast zijn er vele bedrijven waar wij private label producten voor maken.

Wilt u ook uw eigen merk? Vraag het ons!

aloë vera 100% puur biologisch
aloe vera juice van biologische teelt. Rijke aloë van vulkanische grond

Wij zijn een 100% Nederlands familiebedrijf. Wij staan altijd voor u klaar!

aloë vera handmatig verwerkt
100% handwerk. Aloe vera gel voor inwendig gebruik wordt hier gewassen.
natuurlijk 100% puur aloe vera
natuurlijke verschillen van de aloë gel. Afhankelijk van het seizoen en oogsttijd.

Omdat ook u een kwaliteitsproduct wilt.

Daarom kiezen onze klanten voor Ecolife

Al meer als 20 jaar verkrijgbaar

Top Premium kwaliteit aloe vera en natuurlijke producten