Aloë vera Gel – 100% plantaardig – Vegan !

Ecolife Gel is ook voor veganisten en vegetariers geschikt.
pure aloe vera gel om in te nemen.
pure aloe vera Gel om in te nemen.

Aloë vera Gel om in te nemen van het merk Ecolife

Aloë vera koopt u tegenwoordig overal. Je struikelt over de aanbieders! Maar…er zijn wel degelijk grote verschillen tussen merk A en B. Om maar even een simpel voorbeeld aan te halen: De Tuinen aloe vera Gel ( pot 120ml) heeft als 1e en hoofdaandeel water. Water! En toch staat voor op de pot: 98% aloe vera. Helaas is er voor Aloë vera geen wettelijke normering en de meeste bedrijven halen hier hun voordeel uit! Ze claimen allemaal echte en pure aloevera te verkopen maar het is dus niet zo!

Ecolife producten hebben ALTIJD aloë vera als 1e en hoofdingredient.

Het 2e grote voordeel voor u als consument is dat alle Ecolife producten Food Grade aloe vera bevatten. Dit is voedingskwaliteit en dat betekend dat u zuivere, met een hoger aandeel actieve stoffen en minder gefilterde aloe vera aanschaft.

Cosmetische Aloë is zwaar gefiltreerd, meestal ook over koolstoffilters en heeft een belangrijk deel van de mineralen verloren. Ook is deze cosmetische aloevera grondstof vaak op hoge temperaturen verwerkt zodat het lang en bij vele toepassingen stabiel blijft.

Wij – bij Ecolife – vinden dat dit NIET nodig is. Ecolife maakt ook verzorgingsproducten die allen verse voedingskwaliteit aloe vera als hoofdingredient bevatten. Niet gekookt! Niet over koolstof filters gehaald! Zonder parabenen, zonder kleur of smaakstoffen!

echte aloe vera. Ecolife. Puur, zuiver, gezond
real aloe vera – ecolife – puur zuiver geoznd

meer weten? Check onze webshop!

https://www.ecolife-shop.nl

Ecolife Aloe Vera Gel: 2 kilo = 1 liter Ecolife Aloe Vera Gel.

De echte aloe-vera Gel vol met aloevera vezels. Niet ingedikt – enkel gehakseld.

Bevat geen sorbitol = zoetstof, verboden in baby producten, geen verdikkingsmiddel als Xanthan, geen kleurstoffen, geen smaakstoffen!

Ecolife aloe vera, geoogst van Halal, Kosher en Organic certified plantages. Non GMO

Zuiver en puur: Omdat Ecolife Aloe Vera Gel niet verdund is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloe vera in te dikken, iets wat andere concerns als bijvoorbeeld FLP wel doen met de “gestabiliseerde” Gel. Ecolife gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.Ecolife Gel is zo krachtig dat volgens de officiële norm van het International Aloe Science
Councel ( IASC) we mogen tellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap. U kunt de fles dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap en dan heeft u volgens de officiele IASC norm nog steeds 100% aloe vera…


Ecolife verdunt niet, Met de hand geoogst. De bladeren worden hand geschild en de gelei wordt enkel in stukjes gemalen!


De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten worden eraf gewassen en afgespoeld. Deze stoffen zitten niet in de gelei. Verder is het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden.
Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren.

Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt. Om alles in goede banen te begeleiden wordt er ook conform HACCP gewerkt

bio halal kosher non-gmo ecolife aloe vera
bio kosher halal non-gmo – ecolife aloe

De gefileerde gelei ( zonder buitenblad ! ) wordt grof gemalen en koud geperst. Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de emzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel teruggekoeld en koud afgevuld.

Vele bedrijven als LOTD, FLP, Alnavit, Directsaft werken met verhitting tot 80 graden en tot 87 graden, volledig gepasteuriseerd. Bij afvullen in Tetrapack of andere drank/sap kartons is het zeer belangrijk dat het sap/gel zeer goed verhit is om bacterie vorming tegen te gaan. Bij deze hogere temperaturen gaat echter een groter deel van de werking verloren!

U zult dus een keuze moeten maken uit aloe vera gel / juice / sap dat een weinig (natuurlijke) conservering bevat of een volledig gepasteuriseerde / gekookte vorm.

Ecolife gebruikt enkel volwassen bladeren die met de hand van de plant worden afgesneden. De hele plant wordt niet gerooid!!

aloe vera gel                             Ecolife

Vele firma’s verkopen aloe-vera producten waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Dus ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is. Nadeel voor u als consument is dat zo de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en tevens langer wordt verhit ( eventueel op hogere temperaturen).

Ecolife Aloe Vera Gel is het zuivere fijngehakte binnenblad van de aloevera plant. Het zit vol kleine stukjes gel, als u erop kauwt proeft u de verse bladgelei. Het binnenste van het blad wordt bebruikt voor de aloe vera Gel, niet het buitenblad.

Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen, enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

natuurlijke kleur en smaak verschillen – Ecolife Aloe Vera Gel

https://www.ecolife-shop.nl

aloe vera gelei uit een volwassen blad halen