Aloe vera drank

Aloe vera drank puur om in te nemen

De gezondheidsvoordelen van aloë vera

Aloe vera drank: Het sap (de gel) van de aloë vera plant bevat veel vitaminen en mineralen en is dus heel gezond om in te nemen. Bij Ecolife verkopen we een hele pure, 100% natuurlijke aloë vera drank. |die kunt u zelf mengen met een andere drank naar keuze. Meng het bijvoorbeeld in een lekkere smoothie, met een fruitsapje of gewoon met water, wat u maar wilt. 1 fles aloë vera drank van Ecolife is goed voor 1 maand. U gebruikt namelijk tweemaal daags ongeveer 15-20 ml, gemengd naar wens. Het beste is om het vlak voor of tijdens de maaltijd in te nemen, want dan profiteert u maximaal van de gezondheidseffecten van deze bijzondere plant.

Naar de webshop

Aloë vera drank zelf maken

In veel winkels kunt u een kant en klare aloë vera drank kopen. Deze is al voor u gemengd, heel handig, maar er is vaak wel van alles aan toegevoegd. Denk maar eens aan suikers en andere smaakstoffen om het lekkerder te laten smaken. Daarmee doet u de gezonde werking van de aloë vera gel teniet, en dus kunt u dit soort drankjes beter zelf maken. Met onze basis voor aloë vera drank mengt u hem precies zoals u wilt. U dus zelf beslissen hoe sterk u hem maakt. Als u besluit het drankje te zoeten dan kan dat met een beetje honing of een ander natuurlijk zoetmiddel. Goed om te weten: Onze aloë vera drank is zeker 5 weken houdbaar als de fles eenmaal open is. Gebruik hem dus elke dag, want het zou zonde zijn om een deel ervan na 5 weken weg te moeten gooien.

U mag dus gewoon iedere dag wat aloe vera drank innemen.

Meer informatie

aloë vera voor ecolife producten. Premium kwaliteit aloevera. Enkel het binnenblad -de gel- wordt gebruikt

Aloë vera producten voor de huid

Naast aloë vera drank verkopen we ook allerlei aloë vera producten voor de huid, zoals aloë vera crème. Deze zijn kant en klaar, en bevatten als hoofdbestanddeel de pure aloë vera gel die we zelf oogsten. Deze gel heeft helende en verzachtende eigenschappen op de huid, en kan gebruikt worden voor allerlei toepassingen. Het werkt verkoelend als u verbrand bent. Het zet de huid aan tot herstel bij kleine wondjes en acne, en is ster vochtinbrengend. U kunt het toepassen als masker (bijvoorbeeld gemengd met honing), als massagelotion (eventueel gemengd met kokosolie) of in zijn puurste vorm als crème. De helende eigenschappen ervan doen de huid uiterst goed, en helpen bij een breed scala aan huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, een koortslip en zelfs brandwonden. Zeker de moeite waard eens te proberen dus!

Aloë vera producten kopen

Ook voor huidverzorging hebben wij 2 uitstekende producten voor u!