Over onze natuurlijke aloe vera creme

In onze webshop verkopen we een aloe vera creme van absolute topkwaliteit.

Dit heeft te maken met het volledig natuurlijke en uiterst streng gecontroleerde productieproces. De crème kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals bij een verbrande huid, acne, eczeem en kleine wondjes. Deze crème heeft namelijk verzachtende en helende eigenschappen. Het kalmeert de huid en zet hem aan tot herstel. En het is een heel fijn alternatief voor een nachtcrème, want als u het op uw gezicht aanbrengt kan het op die manier de hele nacht lang zijn werk doen. Niet voor niets wordt aloë vera heel veel gebruikt in cosmetica en andere verzorgingsproducten, maar het beste is natuurlijk om het in zijn puurste vorm te gebruiken.

Aloe vera creme / Aloë huid gel. Werkelijk unieke formule op basis van 95% pure voedingskwaliteit aloë. De aloe vera is niet gebleekt of gekookt. Aangevuld met kruidenextracten is dit een zeer voedende en hydraterende gel voor uw gezicht en hele lichaam. Geschikt voor alle huidtypes.

Aloe vera creme 180ml Ecolife

Daarom gebruiken wij in alle Aloe Vera producten alleen "Food Grade" aloë.

Omdat deze soort aloë de puurste vorm heeft en het hoogste aandeel actieve ingrediënten.

Niet gebleekt. Niet met enzymen behandeld. En zeker niet doodgekookt! Geheel koud verwerkte aloë!

Er zijn vele merken aloe vera gel. Vrijwel alle merken gebruiken cosmetische aloe vera voor hun aloe vera huid/haar producten. Ecolife gebruikt als enige Organic Food Grade - oftewel 100% natuurlijke voedingskwalieit aloe vera in haar producten. Deze Food Grade aloe vera wordt niet gekookt of gepasteuriseerd, met de hand verwerkt en koud geperst en ook koud ( kamertemp) afgevuld.

Beste aloë als basis

Omdat deze aloe vera gelei niet door koolfilters gaat bevat het een veel hoger aandeel mineralen etc dan de cosmetische versie! De cosmetic grade wordt ook altijd gepasteuriseerd en/of gekookt. Ook bestaan de meeste "gel" producten uit een aloe concentraat ( meestal een aloe poeder ) dat wordt verdund en men mag dan op het etiket schrijven dat het 99% of 99.9 of zelfs 100% aloe vera bevat. Een truc die vele bedrijven toepassen is dat men een "vloeibaar pure aloe" inkoopt die gemaakt is uit een poederconcentraat. Maar omdat de verkoper van deze grondstof het concentraat al heeft terugverdund koopt men een "pure aloe" in. Zo omzeilen sommige firma's dat ze water als 1e ingrediënt moeten vermelden!

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank te Goes.

Daarom gebruiken wij altijd Food Grade Aloe vera