Aloe vera creme

Aloë vera creme van Ecolife

Over onze 100% natuurlijke aloe vera crème

In onze webshop verkopen ze een aloë vera creme van absolute topkwaliteit. Dit heeft te maken met het volledig natuurlijke en uiterst streng gecontroleerde productieproces. De crème kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals bij een verbrande huid, acne, eczeem en kleine wondjes. De aloë vera creme heeft namelijk verzachtende en helende eigenschappen. Het kalmeert de huid en zet hem aan tot herstel. Het is een heel fijn alternatief voor een nachtcrème, want als u het op uw gezicht aanbrengt kan het op die manier de hele nacht lang zijn werk doen. Niet voor niets wordt aloe vera heel veel gebruikt in cosmetica en andere verzorgingsproducten, maar het beste is natuurlijk om het in zijn puurste vorm te gebruiken.

Naar de webshop

Wat doet aloë vera voor uw huid?

Aloë vera creme bevat ontzettend veel gezonde stoffen die heilzaam zijn voor zowel uw huid als uw algemene gezondheid, zoals een breed scala aan vitamines, calcium zink, ijzer en magnesium. U kunt zich voorstellen wat deze aloë vera gel voor uw huid kan doen, en waarom het zo’n geliefd beauty-ingrediënt is. Onze aloë vera crème is de natuurlijkste en puurste crème die u maar kunt vinden, want hij is gemaakt op basis van zuivere aloe vera bladgelei, waaraan geen water is toegevoegd. Dit heet ook wel ‘food grade aloë vera’, wat niets meer betekent dan dat het ook geschikt is voor consumptie. Het heeft namelijk niet alleen mooie effecten op de huid, maar de rijke samenstelling is ook heel erg gezond om in te nemen. Daarom hebben we er ook aloë vera drank van gemaakt, welke u tevens in onze webshop kunt bestellen.

Meer informatie

aloe vera creme gemaakt van de pure blad gelei. Enkel het binnenblad van de aloevera plant

Aloë vera drank in zijn puurste vorm

Veel producenten van aloë vera drankjes maken deze net als aloë vera creme van poeders of concentraten van de aloë vera plant. Al onze producten echter, zijn gemaakt van de pure en onbewerkte bladgelei die we direct uit de planten halen. Dit maakt onze producten onverdund, en dus heel zuiver en krachtig. Bovendien voegen we er geen parfum, kleurstoffen en parabenen aan toe zoals vele andere producten van aloë vera producten. Dit is namelijk helemaal niet nodig, aangezien deze gel van zichzelf al lekker ruikt. Bent u dus op zoek naar de beste kwaliteit aloë vera crème of drankjes? Dan kunt u deze in onze webshop bestellen.

Aloë vera producten kopen

Ecolife natuurlijke producten. Al meer dan 20 jaar!

Ook voor de sterkste noni sap kunt u bij Ecolife terecht.

noni sap vegan kosher halal 100% puur

Vaak wordt noni ingenomen in combinatie met aloë

Dus voor aloë vera creme, dranken of noni bent u bij Ecolife aan het juiste adres.