Afvallen met aloë vera.

Afvallen met aloë vera. Aloë om dagelijks te drinken. Detox, Afvallen.

Ecolife: Al meer dan 20 jaar – 100% Nederlands familiebedrijf.

aloë vera gel bij afslanken

Wilt u afvallen?

Afvallen met aloë vera? Doe dit dan op een doordachte en voor uw lichaam gezonde manier. Geen crash diëten. Gebruik dan Aloë vera!

Aloe vera is bekend om de darmen schoon te maken. Als u verantwoord wilt afvallen gebruik dan:

Aloe Vera Gel wat beter als juice omdat in Aloe Vera Gel nog de stukjes en veel vezels van de aloë gelei zitten. In aloë vera zitten vitamines, mineralen, en enzymen die o.a de darmen stimuleren en zo de algehele gezondheid bevorderen. De belangrijkste vitamines zijn Vit A, C en E, en mineralen als calcium, kalium, ijzer en zink.

Ook aloë gel bevat essentiële aminozuren.

Voor de mens zijn 8 aminozuren essentieel omdat ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken en wij deze via onze voeding moeten binnenkrijgen. De aminozuren in aloe vera die wij niet zelf kunnen maken zijn: Isoleucine, leucine, lysine, methionine, phentylalanine, threonine aline en tryptofaan. Arginine en histidine vormen de groep van zogenaamde semi-essentiële aminozuren.

Phytochemicals in aloe Vera.

Fytochemicaliën kunnen in de meest strikte zin worden gedefinieerd als chemicaliën die door planten worden geproduceerd. De term wordt echter over het algemeen gebruikt om chemicaliën van planten te beschrijven die de gezondheid kunnen beïnvloeden, maar zijn geen essentiële voedingsstoffen. Hoewel er voldoende bewijs is om de gezondheidsvoordelen te ondersteunen met diëten die rijk zijn aan fruit, groenten, peulvruchten, volle granen en noten, is het bewijs dat deze effecten het gevolg zijn van specifieke voedingsstoffen of fytochemicaliën beperkt.

Plantaardig voedsel

Omdat plantaardig voedsel complexe mengsels van actieve stoffen zijn, is informatie over de mogelijke gezondheidseffecten van individuele fytochemicaliën gekoppeld aan informatie over de gevolgen voor de gezondheid van voedingsmiddelen die die fytochemicaliën bevatten

De enzymen voor de spijsvertering en fytosterolen kunnen de de opname van cholesterol in de darmen afremmen. Deze fytosterolen zorgen ervoor dat LDL-cholesterol sneller uit je lichaam verdwijnt. Ook om deze reden kan aloë vera je helpen om gemakkelijker op gewicht te blijven.

Wilt u gezonder afvallen met aloë vera? Let ook op uw cholesterolgehalte.

Afvallen met aloë vera

Cholesterol komt uit twee bronnen: het wordt gemaakt in de lever en verkregen uit het dieet.

 

Cholesterol-synthese

De meerderheid van cholesterol in het bloed komt uit de lever, die ongeveer 700 tot 900 milligram (mg) cholesterol per dag maakt. Bij gezonde personen zal de lever de hoeveelheid cholesterol verlagen die het maakt in reactie op inname via de voeding.

Dieetcholesterol

We krijgen ook cholesterol uit het voedsel dat we eten. Cholesterol wordt alleen gevonden in dierlijke producten en de gemiddelde voedingsinname is ongeveer 175 tot 250 mg per dag. In plaats van de hoeveelheid verbruikt cholesterol, echter, heeft de kwaliteit van het dieetvet dat men eet een grote invloed op de snelheid van cholesterolsynthese door de lever en de hoeveelheid cholesterol die in het bloed circuleert. Over het algemeen verhoogt een hoge inname van verzadigd en transvet het LDL-cholesterol en verlaagt het de HDL-cholesterolconcentraties.

Bloed cholesterol

Omdat bloed (meestal water) en cholesterol (een soort lipide) niet mengen, gebruikt het lichaam speciale dragereiwitten om cholesterol door de bloedbaan te transporteren. Deze speciale dragers worden lipoproteïnen genoemd. Lipoproteïnen zijn bolvormige deeltjes die aan de binnenkant cholesterol en andere soorten lipiden verpakken terwijl ze aan de buitenkant worden omringd door watervriendelijke componenten.

Afvallen met aloë vera: Darmreiniging en afvallen.

 

afvallen met aloe vera

Gebruik van Ecolife aloe vera gel:

‘s morgen 1/2 uur voor het ontbijt 15-20ml ( beginnen met 5-10-15 ml en geleidelijk opvoeren). En een 1/2 uur voor het avondmaal nog eens 15-20ml.

Neem een gezond ontbijt! Met ontbijtgranen, haver, gerst, noten.

Eet fruit als appels tussendoor. Appel bevat veel vezel en is veel goedkoper als zakjes met 5 gram vezel.
Drink veel water de gehele dag door.
Eet gevarieerd en matig ‘s avonds. Snoep niet tussendoor!
Gebruik geen oplosbare vezels etc! Deze kosten u enkel geld. U valt in het begin snel af maar later komt het er net zo hard weer aan! Beter eet u fruit als appel, vijgen enz.

Voor het slapengaan kunt u Ecolife Prima Vita capsules innemen

Wat doet Prima Vita: Geeft meer energie.
Heeft een gunstige invloed op ouderdoms-verschijnselen. Werkt positief voor lichaam en geest. Helpt tegen verlies aan vitaliteit. Verhoogt de weerstand van het organisme. Helpt u jong te blijven. Deze capsules zijn voor personen boven de 35 jaar!

Aloe vera is bekend om de darmen schoon te maken. Als u verantwoord wilt afvallen gebruik dan:

Aloe Vera Gel wat beter als juice omdat in Aloe Vera Gel nog de stukjes en veel vezels van de aloë gelei zitten. In aloë vera zitten vitamines, mineralen, en enzymen die o.a de darmen stimuleren en zo de algehele gezondheid bevorderen. De belangrijkste vitamines zijn Vit A, C en E, en mineralen als calcium, kalium, ijzer en zink.

Ecolife aloe vera Gel en Juice zijn zeer krachtig. Omdat wij de aloë niet verhitten kunnen de enzymen hun werk doen en blijven de belangrijke lange polysacchariden intact.

Klaar voor de start?

Als u besluit om af te vallen zorg dan dat u er klaar voor bent. Geen ongezonde lekkernijen in huis. Genoeg fruit in huis om op terug te vallen als u een honger gevoel krijgt. Zorg dat u in uw eigen levensritme bent.

Gel met pulp voor Afvallen met aloë vera. Ecolife bevat vele vezels en stukjes pulp. Hier moeten onze darmen beter hun best op doen voor de vertering.

Reviews

4.5/5
560 customers rate us with a 9.2/10
Aloe vera drank

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank te Goes.