Afvallen met Aloë vera – gezonde tips

Afvallen met aloë vera. Aloë om dagelijks te drinken. Detox, Afvallen.

Al meer dan 20 jaar – 100% Nederlands familiebedrijf.

Wilt u afvallen?

Doe dit dan op een doordachte en voor uw lichaam gezonde manier. Geen crash diëten!

afvallen kunt u makkelijk door iedere dag aloe vera gel te drinken. Strimuleer uw darmen en lever.
makkelijk afvallen met aloe vera.

Aloe vera is bekend om de darmen schoon te maken. Als u verantwoord wilt afvallen gebruik dan:

Aloe Vera Gel wat beter als juice omdat in Aloe Vera Gel nog de stukjes en veel vezels van de aloë gelei zitten. In aloë vera zitten vitamines, mineralen, en enzymen die o.a de darmen stimuleren en zo de algehele gezondheid bevorderen. De belangrijkste vitamines zijn Vit A, C en E, en mineralen als calcium, kalium, ijzer en zink.

Ook aloë gel bevat essentiële aminozuren.

Voor de mens zijn 8 aminozuren essentieel omdat ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken en wij deze via onze voeding moeten binnenkrijgen. De aminozuren in aloe vera die wij niet zelf kunnen maken zijn: Isoleucine, leucine, lysine, methionine, phentylalanine, threonine aline en tryptofaan. Arginine en histidine vormen de groep van zogenaamde semi-essentiële aminozuren.

Phytochemicals in aloe Vera.

Fytochemicaliën kunnen in de meest strikte zin worden gedefinieerd als chemicaliën die door planten worden geproduceerd. De term wordt echter over het algemeen gebruikt om chemicaliën van planten te beschrijven die de gezondheid kunnen beïnvloeden, maar zijn geen essentiële voedingsstoffen. Hoewel er voldoende bewijs is om de gezondheidsvoordelen te ondersteunen met diëten die rijk zijn aan fruit, groenten, peulvruchten, volle granen en noten, is het bewijs dat deze effecten het gevolg zijn van specifieke voedingsstoffen of fytochemicaliën beperkt.

Omdat plantaardig voedsel complexe mengsels van actieve stoffen zijn, is informatie over de mogelijke gezondheidseffecten van individuele fytochemicaliën gekoppeld aan informatie over de gevolgen voor de gezondheid van voedingsmiddelen die die fytochemicaliën bevatten

De enzymen voor de spijsvertering en fytosterolen kunnen de de opname van cholesterol in de darmen afremmen. Deze fytosterolen zorgen ervoor dat LDL-cholesterol sneller uit je lichaam verdwijnt. Ook om deze reden kan aloë vera je helpen om gemakkelijker op gewicht te blijven.

Wilt u gezonder afvallen met aloë vera? Let u op uw cholesterolgehalte?

Cholesterol komt uit twee bronnen: het wordt gemaakt in de lever en verkregen uit het dieet.


Cholesterol-synthese

De meerderheid van cholesterol in het bloed komt uit de lever, die ongeveer 700 tot 900 milligram (mg) cholesterol per dag maakt. Bij gezonde personen zal de lever de hoeveelheid cholesterol verlagen die het maakt in reactie op inname via de voeding.


Dieetcholesterol

We krijgen ook cholesterol uit het voedsel dat we eten. Cholesterol wordt alleen gevonden in dierlijke producten en de gemiddelde voedingsinname is ongeveer 175 tot 250 mg per dag. In plaats van de hoeveelheid verbruikt cholesterol, echter, heeft de kwaliteit van het dieetvet dat men eet een grote invloed op de snelheid van cholesterolsynthese door de lever en de hoeveelheid cholesterol die in het bloed circuleert. Over het algemeen verhoogt een hoge inname van verzadigd en transvet het LDL-cholesterol en verlaagt het de HDL-cholesterolconcentraties.

Bloed cholesterol

Omdat bloed (meestal water) en cholesterol (een soort lipide) niet mengen, gebruikt het lichaam speciale dragereiwitten om cholesterol door de bloedbaan te transporteren. Deze speciale dragers worden lipoproteïnen genoemd. Lipoproteïnen zijn bolvormige deeltjes die aan de binnenkant cholesterol en andere soorten lipiden verpakken terwijl ze aan de buitenkant worden omringd door watervriendelijke componenten.

Afvallen met aloë vera: Darmreiniging en afvallen.

Gebruik van Ecolife aloe vera gel:

‘s morgen 1/2 uur voor het ontbijt 30-40ml ( beginnen met 5-10-15 ml en geleidelijk opvoeren). En een 1/2 uur voor het avondmaal nog eens 30-40ml.

Neem een gezond ontbijt! Met ontbijtgranen, haver, gerst, noten.

Eet fruit als appels tussendoor. Appel bevat veel vezel en is veel goedkoper als zakjes met 5 gram vezel.

Drink veel water de gehele dag door.

Eet gevarieerd en matig ‘s avonds. Snoep niet tussendoor!

Gebruik geen oplosbare vezels etc! Deze kosten u enkel geld. U valt in het begin snel af maar later komt het er net zo hard weer aan! Beter eet u fruit als appel, vijgen enz.

Voor het slapengaan kunt u Ecolife Prima Vita capsules innemen

Wat doet Prima Vita: Geeft meer energie.
Heeft een gunstige invloed op ouderdoms-verschijnselen. Werkt positief voor lichaam en geest. Helpt tegen verlies aan vitaliteit. Verhoogt de weerstand van het organisme. Helpt u jong te blijven. Deze capsules zijn voor personen boven de 35 jaar!

Klaar voor de start?

Als u besluit om af te vallen zorg dan dat u er klaar voor bent. Geen ongezonde lekkernijen in huis. Genoeg fruit in huis om op terug te vallen als u een honger gevoel krijgt. Zorg dat u in uw eigen levensritme bent.

Gel met pulp voor Afvallen met aloë vera. Ecolife bevat vele vezels en stukjes pulp. Hier moeten onze darmen beter hun best op doen voor de vertering.

Aloë vera Gel om in te nemen.

Nu 6 + 3 flessen aloe vera met extra voordeel!

Aloë vera Gel – 100% plantaardig – Vegan !
Een gezonde levensstijl is belangrijk voor iedereen!
https://www.ecolife.nl/beste-aloe-vera/
https://www.ecolife.nl/aloe-vera-huidverzorging/

Aloe vera is een toevoeging aan uw dagelijkse voeding

Aloë vera is een voedingssupplement en is bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voeding. Aloë vera bevat vitamines, enzymen en vele mineralen die uw gezondheid bevorderen. Vitamines A, C en E zijn de belangrijkste en mineralen als zink, ijzer, calcium, kalium.

Daarnaast bevat aloë vera zeker 18 essentiële aminozuren, enzymen voor de spijsvertering en fytosterolen.

Goed voor de cholesterolspiegel. Deze fytosterolen zorgen ervoor. Om deze reden kan aloë vera helpt aloë om je cholesterol te verlagen en gemakkelijker op gewicht te blijven .

Een gezond en slank lichaam begint bij een gezonde leefstijl en voeding. Als je ervan verzekerd wilt zijn dat je genoeg essentiële vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren binnenkrijgt, eet dan gevarieerd. Eventueel aangevuld met natuurlijk voedingssupplementen als aloevera.

afvallen met aloë vera – begin nu!

Ecolife Aloe Vera Gel bevat per 100 ml bevat ongeveer 4.8 kcal. Dit lijkt inderdaad weinig en dat is ook zo.

Waarom zou je het niet proberen?

Aloe vera wordt al duizenden jaren gebruikt

Moderne processen zorgen voor een veilig product

Aloë vera gel: wordt gewonnen uit het binnenste van de bladeren.
De bladeren worden doorgesneden.
De gel wordt opgevangen en vermalen totdat er een heldere waterige gelei substantie ontstaat. Hoe korter gemalen hoe groter de stukken gel blijven. Lang gemalen, de stukken worden helemaal fijn gehakseld zoals in een blender.

De gel kan prima gegeten worden. Deze gel is ook heel erg gezond.

Aloë vera sap: wordt gemaakt van de bladeren waaruit de gel al is gewonnen.
Het overgebleven deel van de bladeren wordt fijngemalen, waarna het sap eruit wordt geperst. Het vruchtvlees wordt in diverse drankjes als verfrissende toevoeging gebruikt. Je kan aloë vera ook als puur koudgeperst sap verkrijgen. Doordat het sap erg hydraterend is en veel phytonutriënten bevatten is het ook erg goed.

Wat zijn phytonutriënten?

Dat zijn de kleine stoffen in planten (geen vitaminen of mineralen) die verantwoordelijk zijn voor de kleur, geur en smaak van een plant. Denk hierbij aan stoffen zoals resveratrol (uit druiven) en lycopeen (uit tomaten). Veel phytonutriënten spelen een belangrijke rol in ons lichaam.

Niet gebruikt in Aloe Vera producten: Aloe vera latex

Aloë vera latex: wordt gewonnen uit het blad, net onder de huid. Latex is een kleverige substantie. Het wordt ook wel “yellow sap” genoemd. Dit moet eraf gewassen worden of via een industrieel proces verwijderd worden. Dit is ook de laxerende substantie van het aloëblad.


Aloë vera wordt niet alleen gebruikt in cosmetische producten zoals huidcrèmes, lotions of bad producten. Het vruchtvlees wordt ook als verfrissing aan dranken toegevoegd

Bestel veilig gezonde aloevera gel om in te nemen.

Koop nu en betaal later met Klarna.

Of bestel met verzekering tot 200€ via Paypal.

Onze webshop is zeer goed beveiligd!

Neem een kijkje en oordeelt u zelf!