Afvallen en diëten met aloë vera

Afvallen en diëten met aloë: Aloe vera heeft de kracht om u te helpen af te vallen.

Aloë staat bekend om de darmen te kunnen schoon te maken.

Om verantwoord te kunnen afvallen gebruik dan aloe vera Gel om in te nemen.

Neem 2 x per dag een 15ml aloë vera in voor de maaltijd. U mag het verdunnen in een glas water of bijvoorbeeld jus d’orange

Afvallen en diëten met aloë vera

Afvallen en diëten met aloë


‘s morgen 1/2 uur voor het ontbijt 20-30ml ( beginnen met 10-15 ml en geleidelijk opvoeren). En een 1/2 uur voor het avondmaal nog eens 20-40ml.

Neem een gezond ontbijt! Met ontbijtgranen, haver, gerst, noten.

Eet fruit als appels tussendoor. Appel bevat veel vezel en is veel goedkoper als zakjes met 5 gram vezels.

Drink water de gehele dag door.

Eet gevarieerd en matig ‘s avonds. Snoep niet tussendoor!

Gebruik geen oplosbare vezels etc! Deze kosten u enkel geld. U valt in het begin snel af maar later komt het er net zo hard weer aan! Beter eet u fruit als appel, vijgen enz.

Er zijn vele soorten diëten waar u een keuze uit kunt maken.

Wij denken dat het Atkins dieet goed werkt! En het jojo effect tegengaat.

De allerbelangrijkste factor bij het afslanken is je voedingspatroon. Daar staat of valt het mee. Eet je te weinig, juist te veel of niet de juiste dingen, dan zal het je moeilijk vallen om vet te verliezen en om blijvend van je overgewicht af te komen. Over het hoe en waarom van goede voeding wordt op deze site uitgebreid aandacht besteed.

Een tweede factor is krachttraining.


Hiermee zul je nog specifieker vet en geen spieren gaan verbranden. Bovendien verhoogt het je ruststofwisseling in de dag na je training, wat de vetverbranding nog eens extra stimuleert.

De meeste meiden en vrouwen hebben altijd gehoord dat cardio de juiste manier is om af te vallen. Dus fietsen, steppen, hardlopen, roeien, noem maar op. En dan niet te snel, omdat je vooral vet verbrandt als je hartslag niet té hoog wordt. Als je nog kunt praten tijdens het sporten, is het goed. Hou voor nu in gedachten dat voeding de belangrijkste factor is om af te slanken, ga hier dus eerst mee aan de slag (liefst in combinatie met krachttraining).

Hier is een stapsgewijze methode om je stofwisseling weer op te krikken en hoog te houden. Dat levert je weer de mogelijkheid om op een gezonde manier en blijvend af te slanken.

Doe je bepaalde dingen al, ga dan gewoon door naar de volgende stap.

Afvallen en diëten met aloë

1. ONTBIJTEN.

Veel mensen klagen dat ze ‘s ochtends geen eten weg krijgen. Toch is het van het grootste belang om ‘s morgens goed te eten.’s Ochtends eten brengt de verbranding op gang, je hebt gedurende de dag meer energie en je hebt minder trek in tussendoortjes. Begin met een kleine hoeveelheid, bijv. een klein bakje muesli of een halve boterham en bouw het van daaruit op. De tegenzin om te eten kan een week of enkele weken blijven, maar op een gegeven moment word je met trek wakker!

2. Eet minder of liever helemaal geen geraffineerde suikerproducten ( als u suiker gebruikt liefst natuurlijke rietsuiker) en producten die (veel) suiker bevatten als frisdrank, snoep, zoet broodbeleg, siroop, ijsjes, koekjes. Je kunt de zoete smaak ook halen uit fruit of diksap en met mate uit light producten met zoetstoffen. Als je minder suiker eet, word je ook gevoeliger voor zoet. Gewone suiker verteert veel te snel en geeft je een suiker dip. Dat komt door een te snelle stijging en daardoor te verre daling van je bloedsuikergehalte. Deze dip zorgt voor (opnieuw) snoepen. Fruitsuiker zorgt niet voor zo’n dip.

3. Het belangrijkste : eet calorie arm en eiwitrijk.

Eet liefst weinig brood producten, neemt u toch brood dan graag volkorenbrood, weinig pasta, rijst, weinig (zoete) aardappelen.  Deze producten bevatten veel o.a. vezels en koolhydraten, wat de spijsvertering en stoelgang verbetert maar koolhydraten worden wel in vetten omgezet als u ze niet verbrand door sport!. Ook verteren vezelrijke langzamer dan de witte varianten (incl. gewone aardappelen) en zo komt de energie gelijkmatig vrij. Eiwitrijke voeding zorgt ervoor dat je sneller een vol gevoel hebt. Het Atkins dieet is hier een goed voorbeeld van. Eet ook niet veel koolhydraten ! 

4. Drink iedere ochtend voor het ontbijt 15-20 ml

met verse vruchtensap en Aloe Vera Juice of Gel en herhaal dit eventueel ‘s avonds nog eens. Een goede manier om een extra stimulans te geven is het te mengen met ananas sap in plaats van jus d’orange bij het ontbijt.

Aloe vera bevat meer dan 160 actieve ingrediënten en plantsuikers (waar je niet dik van wordt). Aloë vera reinigt ons lichaam en met name het maag-darm gestel. Een goede darmwerking is belangrijk. Dit levert een beter verteringsproces op en je lichaam kan belangrijke voedingsstoffen beter opnemen en afvalstoffen beter uitscheiden. Bijkomend voordeel is dat vitamine C ingenomen met Aloe vera tot wel 200% beter wordt opgenomen door ons lichaam als dan wanneer je vitamine C met water inneemt!

5. Eet VIJF of ZES kleine maaltijden

i.p.v. drie grote per dag. Hoe vaker je eet, hoe meer je kacheltje opgestookt wordt. Je lichaam wordt regelmatig van energie voorzien en zal zijn pogingen om energie te besparen en krampachtig vast te houden (voorraad lichaamsvet) staken. Zorg dat je in vijf of zes keer evenveel eet als wat je normaal in drie keer doet. Als dat goed gaat, kun je iets meer gaan eten, het effect zal immers zijn dat je meer gaat verbranden. Maar je moet dit langzaamaan doen, want je lichaam moet eraan wennen. Het is belangrijk dat je streeft naar 5 of 6 volwaardige (kleine) maaltijden i.p.v. de 3 klassieke maaltijden (ontbijt, lunch en diner) met kleine tussendoortjes.

Volgens onderzoek uitgevoerd in Denemarken,

waar 240 personen werden gevolgd is gebleken dat de enige manier om via eten af te vallen is om minder caloriën in te nemen. Dit onderzoek bewees dat men met het Atkins dieet het meeste afviel. Gemiddeld een 5-6 kilo meer dan met andere dieëten. Uit dit onderzoek blijkt dat de proefpersonen met het Atkins dieet, alhoewel ze zoveel uit het dieet mochten eten als men wilde, gemiddeld toch minder caloriën innamen. De afgifte van ketonen was vrijwel gelijk volgens ander onderzoek. Ook de hoeveelheid caloriën die men nodig had om af te vallen/energie te leveren was vrijwel gelijk. Hieruit blijkt dus dat het niet aan het Atkins dieet zelf ligt maar doordat het Atkins dieet zeer eiwit rijk is men minder trek had…..en dus automatisch minder consumeerde.

Beweeg meer, fiets een langere weg als normaal, ga eens vaker zwemmen, fiets harder als normaal, ga zoveel mogelijk te voet of met de fiets ipv de auto. Ga fitnessen met een vriend/vriendin. Sport /beweeg actief voor minimaal 3 x 15 – 20 minuten per week!

Als u wilt afvallen en diëten met aloë vera kunt u dus denken aan het Atkins dieet.

Diëten en afvallen kan op vele manieren. Aloë helpt u daarbij.

Daarom kiezen velen voor Ecolife

Omdat Ecolife aloë 2-3 sterker is.

Meer kans van slagen!

Reviews

4.5/5
customers rate us with a 9.2/10

Afvallen en diëten met aloë vera
Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank te Goes.