Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

SKINBLOSSOM

 

 

bestellen

aloe drank

Huidverzorging

Cosmetica

Voordelen Ecolife

de Aloe plant

Echte Aloe vera

aloë boek

verschillen

 

u mag ons ook bellen!

Tel: 0113-214120

bel onze ecolife telefoniste

   
   
   
  kijk in de webshop
   
 

   
  aloe vera creme ecolife eye therapy
   
   
   
   
   
 
   
 

Ecolife aloe vera producten

 echte aloe vera !


GARANTIE > 2500MG/L ALOEVESOL®

Ecolife Aloe Vera Gel voor inwendig gebruik is de zuivere gelei uit het binnenblad van de aloevera plant. De Aloe vera Gel bestaat uit de in stukjes gemalen gelei in het eigen aloe vera plantvocht. Dit maakt Ecolife aloe vera Gel tot een uniek product.

Ecolife aloe vera Gel is minimaal 2 x zo sterk als de IASC norm voorschrijft voor pure aloe vera. U mag Ecolife aloe vera Gel dus met een liter water verdunnen en dan nog is het zo sterk als de IASC norm voorschrijft. Niet voor niets is de Ecolife Gel al jaren de favoriete aloe vera drank!

Er worden geen verdikkingsmiddelen toegevoegd ( sorbitol of caargeenan of Xantaan) noch kleur of smaakstoffen.

Pure aloevera gelei ( Barbadensis Miller). pH-buffer: citroenzuur, natuurlijke conservering: Kalium sorbaat en natriumbenzoaat.

De echte aloe vera gel - Ecolife aloe vera Gel

ZONDER SORBITOL, ZONDER KLEURSTOFFEN, ZONDER CARRAGEENAN, FOODGRADE KWALITEIT RAW ALOE!

Soms vraagt men ons waarom we conserveren. Het antwoord hierop is eenvoudig. Wij verhitten de Gel niet zodat de enzymatische werking gewaarborgd blijft en als we niet zouden conserveren is de effectiviteit van deze vers geperste gelei binnen 1 dag tenietgedaan door Bacteriële groei. Aloe vera is zeer gevoeling voor lactobacillen, deze zijn wel goed voor ons maar dan kunnen we beter een capsule hiervan innemen wat veel goedkoper is. Om ervoor te zorgen dat de Gel nog net zo actief is als dat die van het veld kwam moeten we dus wel met een minimum conserveren ( minder dan 0,2%).

 

Ecolife Aloe Vera Drink voor inwendig gebruik is de zuivere gelei uit het binnenblad van de aloevera plant. De Aloe vera Drink bestaat uit de geperste gelei in het eigen aloevera plantvocht. Dit maakt Ecolife aloe vera Drink tot een uniek product.

Ecolife gebruikt zo'n 2 kilo blad om 1 liter Drink te maken! Er is geen verdikker als sorbitol toegevoegd noch kleur of smaakstoffen. Enkel 0.1% citroenzuur voor de zuurtegraad ( zodat bacterien minder kans krijgen), natuurlijke conservering Kalium sorbaat en natrium benzoaat.

Soms vraagt men ons waarom we conserveren. Het antwoord hierop is eenvoudig. Wij verhitten de sap niet zodat de enzymatische werking gewaarborgd blijft en als we niet zouden conserveren is de effectiviteit van deze vers geperste gelei binnen 1 dag tenietgedaan door Bacteriële groei. Aloe vera is zeer gevoeling voor lactobacillen, deze zijn wel goed voor ons maar dan kunnen we beter een capsule hiervan innemen wat veel goedkoper is. Om ervoor te zorgen dat de Gel nog net zo actief is als dat die van het veld kwam moeten we dus wel met een minimum conserveren.

Wilt u Ecolife Gel of Drink bestellen? Klik op de foto van de fles.

ecolife-aloe-vera-gelecolife-aloe-vera-drink 

 

 

 

 

 

Getest en goedgekeurde aloevera door het internationale IASC. Absoluut koud afgevuld!

Aloë Vera: Certified aloe vera door Quality Assurance International & IASC / USDA.

kweek en verwerking:

Conform USDA / NOP en  EEC 2092/91 conform reglementen voor:

biologische ingredienten en producten.

 

  bestel aloe vera Gel           bestel ALOE Drink

PURE ALOE VERA GEL !

  • STS Health Supplies BV te Goes
  • E-mail: sales@ecolife.nl;
  • Telefoon: 0113-214120;
  • Of fax: 0113-229485
  • Klaverpad 13, 4461 MD, Goes, Nederland

Ecolife - natuurlijke producten van pure aloe vera

 
 
Home contact
Copyright © ecolife.nl. All rights reserved.